Visco Yatak Nedir? Visco Yatak Özellikleri

13-10-2020 11:44
Visco Yatak Nedir? Visco Yatak Özellikleri

Nasa tarafından astronotların uzay boşluğunda kalmış olduğu baskıyı azaltmak ve yaşanan bel, sırt, boyun ağrılarını indirgemek için keşfedilen ve yataklarda kullanılmaya başlayan bir çeşit süngerden oluşur. Visco Yatak özelliği dediğimiz ise genellikle Tutku Yatağında kullandığı gibi yatak üstlerinde yer alır. Sebebi şuki visco yatak vücudun ısısına ve ağırlığına duyarlı olması sebebiyle şekil alan ve yatak üzerindeki basınç kalktığında tekrar eski yüzey şekline dönmesidir.

Visco Yatak Pedi

Yataklarda kullanmış olduğumuz Visco Yatak Pedi yatağın üst katmanında yer alır. Bazı yatak modelimizde ise çıkarılabilir ped özelliğinden mütevellit kolay temizlenebilir özelliğine sahiptir. Visco yatak pedi olarak kullanmamızın sebebi ise visco tamamıyla vücut şeklini alır tüm sünger yatak içinde çökmesine sebep olacağından dolayı bir kısmı yay bir kısmı visco yatak süngeri olarak kullanılmaktadır.

Viso Yatak Pedi

Visco Yatak Özellikleri

  • Yatakta ortopedik özellik sağlayan ve ısı ve ağırlığın akıllıca depolanması ile vücudun şeklini alarak uyku esnasında bedenin kıvrımlarına hızlı cevap veren bu özellik sabahları kalktığınızda yaşadığınız bel ağrılarını, pazartesi sendromunu yaşatan uykusuzluk halini ve boyun, sırt ağrılarını gidermenize veya en uyku problemlerini en aza indirgemenize yardımcı olur.

  • Bel,sırt ve boyun ağrılarınız için aradığınız özel bir yatak için Tutku Yatak Delta modelini incelemenizi öneririm . Yay kullanmadan bel,sırt ve fıtık problemi yaşayanlar için özel olarak üretilmiş olan bu yatak sert ve visco süngeri kullanılmıştır. Visco Yatağın diğer özellikleri ise geceleri yatağınıza yattığınızda uyku problemi yaşıyorsanız ağırlığınıza göre şekil alma avantajı ile vücudunuzun belli kısımlarına gelen baskıları azaltır böylelikle kan dolaşımını hızlandırır.

  • Sağlıksız uyumanın veya geceleri uyurken yatma pozisyonundan dolayı kaynaklanan hormaların önüne geçebilmek için vücut şeklini alan süngerin yapısı dan dolayı vücudunuz ideal uyku pozisyonunu bulacaktır.

Verimli bir uyku sunan visco tabikide her vücuda uygun olacak diye bir kaide yok sizler için derlediğimiz Verimli Bir Uyku İçin Aklınızda 12 Soru Ve Cevapları yazımızda zihninizdeki sorulara cevap vermeye çalıştık şimdi inceleyerek aslında bildikleriniz yanlış veya ne kadar doğru olduğunu anlayacaksınız.

Visco Yatak Hakkında Sık Sorulan Sorular

Visco Yatak Temizlenir Mi?

Evet visco yatak temizlenebilir özelliğindedir ayrıca Tutku Yatak yatak temizliğini kolaylaştırmak adına bazı yataklarda çıkarılabilir ped kullanılmışmıştır.Böylece pedi yataktan ayırarak temizliğini hızlıca sağlayabilirsiniz.

Visco Yatak Terletir Mi?

Açık hücreleri tarafından hava sirkülasyonu gerçekleştiren visco yatak terletme yapmaz fakat kullanımına göre değişiklik göstermektedir. Uyku esnasında vücudunuzun uyguladığı basınç ve ısı süngere şekil vermektedir. Sürekli aynı kısma yatmak süngerin ısınızı depolaması ile size sıcaklık hissetirecektir böylece visco yatak terletmesi gerçekleşebilir. Bunu önlemi olarak yatak yönünü arada bir değiştirmenizdir.

Visco Yatak Ağrılarımı Giderir Mi?

Bu sorunun cevabını kimse net olarak veremez tabiki. Yatak alırken vücudunuza en uygun yatağı bulmanız gerekiyor ki ağrılarınızı giderilmesine yardımcı olsun.Visco Yatak ağrıları gidermenize yardımcı olabilecek özelliğe sahiptir nasıl mı? şöyle vücudunuzun şeklini ağırlınıza ve ısınıza göre alır böylece vücut kıvrımlarına destek sağlar.

Tek kişilik Visco Yatak Var Mıdır?

Yatak boyutları istediğiniz ebata göre değişmektedir. Tek kişilik visco yatak veya çift kişilik visco yatak mevcuttur.İki türk visco yataklarımız vardır. Bunlardan biri bel,sırt,boyun ve fıtık sorunu olanlar için özel üretilmiş Delta Yatak modelimiz diğeri ise 10 cm yükseklikte visco yatak pedi kullanılmış hava sirkülasyonlu çıkarılabilir ped özelliğine sahip Jasmin Yatak modelimizdir.

Yatak seçimi oldukça önemlidir bedeninize en uygun yatağı bulabilmek için Tutku Yatak doğru yatak seçimi formunu doldurmanız itibarı ile müşteri hizmeti görevlimiz sizin ile irtibata geçecektir. Size en uygun yatağı önermesi ile evinize en yakın mağazamızdan veya internet sitemizden online sipariş verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.